hoe kan ik mij inschrijven?

 
 
 
Gent Reunion.jpg
  1. Vul het online inschrijvingsformulier in: Vervolledig de geschikte online SportQuest formulieren.
  2. Schrijf je inschrijvingsgeld over: Voordat de inschrijving voor SQ verder verwerkt kan worden moeten we eerst een voorschot van €50 ontvangen op BE 10 0014 7350 8004 met de vermelding van jouw naam. Er wordt gevraagd om deze betaling over te schrijven zodra u uw inschrijving heeft ingediend.
  3. Referenties: SportQuest zal, via e-mail, een vragenlijst sturen naar de 2 referenten die je opgegeven hebt bij je inschrijving. Waarschuw hen om deze vragenlijsten zo snel mogelijk te vervolledigen en terug te sturen.
 

 

Eenmaal we jouw inschrijving, inschrijvingsgeld en vragenlijsten van de referenten ontvangen hebben, zal iemand van het SQ team jou een e-mail sturen met meer informatie. Deze informatie zal jou op weg helpen in jou voorbereiding voor het SportQuest project en geeft ons de mogelijkheid om je wat beter te leren kennen. Verder helpt het ons ook om te ontdekken wat je verlangen is met dit SportQuest project. 

Eenmaal alles volledig in orde is zullen we jou een officieel bevestigingspakket sturen. Dit houdt het volgende in: fundraising materialen en belangrijke voorbereidende documenten voor het project.