1)      Vul het online inschrijvingsformulier in: Vervolledig de geschikte online SportQuest formulieren.

2)      Schrijf je inschrijvingsgeld over: Voordat de inschrijving voor SQ verder verwerkt kan worden moeten we eerst een voorschot van €50 ontvangen op BE 10 0014 7350 8004 met de vermelding van jouw naam. Er wordt gevraagd om deze betaling over te schrijven zodra u uw aanvraag heeft ingediend.

3)      Referenties: SportQuest zal, via e-mail, een vragenlijst sturen naar de 2 referenten die je opgegeven hebt bij je inschrijving. Waarschuw hen om deze vragenlijsten zo snel mogelijk te vervolledigen en terug te sturen.        

Eenmaal we jouw inschrijving, inschrijvingsgeld en vragenlijsten van de referenten ontvangen hebben, zal iemand van het SQ team jou een e-mail sturen met meer informatie. Deze informatie zal ervoor zorgen dat we een relatie kunnen opbouwen met jou. Verder helpt het ons ook te ontdekken wat je verlangen is om met deze actie van SportQuest te bereiken. We zullen jou hierbij ook een officieel bevestigingspakket sturen. Dit houdt het volgende in: materiaal om geld in te zamelen en belangrijke voorbereidende documenten voor de trip. 

 
SportQuest België © onderdeel van Evangelisch Jeugdverbond