SportQuest Summer Classic
May
1
10:00 AM10:00

SportQuest Summer Classic

Wil jij graag een kans om je voetbal talenten te demonstreren? Dan hebben wij de perfecte dag voor jou. Je kunt je nu inschrijven voor onze jaarlijks voetbaltornooi: de SportQuest Summer Classic. Dit 5-5 voetbal tornooi is de ideale mogelijkheid om te gaan voor de titel. Dus bel je vrienden, schrijf je in, en dan zien we je op 1 mei 2018.

Bankrekeningnummer: BE10 0014 7350 8004

View Event →
SportQuest Winter Classic
Feb
17
10:00 AM10:00

SportQuest Winter Classic

In partnerschap met de Vrije Evangelische Gemeente Paulus in Genk willen we jullie ook dit jaar uitnodigen voor de SportQuest Winter Classic. Dit indoor voetbaltornooi heeft plaats voor 12 ploegen die zullen spelen voor de titel. Dit ééndaags tornooi is de ideale mogelijkheid om een team te vormen, je vrienden uit te nodigen, en een toffe dag van sport en spel te hebben. Minimum leeftijd is 14 jaar.

https://www.facebook.com/events/297898724030112/

View Event →
SportQuest Training Workshops
Jan
20
10:00 AM10:00

SportQuest Training Workshops

Eén van onze voornaamste doelen als organisatie is het begeleiden van discipel makers en hen te bemoedigen in hun taak. Wij begrijpen dat dit een moeilijke taak is om te verwezenlijken door verschillende redenen: niet de juiste middelen, te weinig begrip, te weinig steun, minderwaardigheidsgevoelens, enzovoort.

Tijdens onze SportQuest Training Workshops willen wij onze kennis en middelen met jullie delen die wij hebben geleerd. Deze tijd zal gevuld zijn met leuke activiteiten, seminars, gast sprekers, en gemeenschap. Mis de kans niet om te leren, vriendschappen op te bouwen, en jullie talenten te gebruiken in Zijn Koninkrijk. Schrijf je vandaag nog in!

View Event →
Brakel Reünie - Christmas Night
Nov
25
6:00 PM18:00

Brakel Reünie - Christmas Night

Kerstmis is een tijd van gezellig samenzijn en pakjes en uiteraard mag ook het stalletje met de kerstboom niet ontbreken. Maar wat vieren we nu eigenlijk, wie of wat herdenken we met Kerst en vooral wat betekent het Kerstverhaal voor ons vandaag? Dit alles kom je te weten tijdens SportQuest Christmas Night. Op het programma staat:

  • Een lekkere kerstmaaltijd
  • Christmas Games waarbij meerdere groepen tegen mekaar strijden voor de felbegeerde Kersttrofee.
  • Samen praten en nadenken over Kerst
  • En tot slot het grote Cadeautjesspel

https://www.facebook.com/events/127885264547925/

View Event →
SQ 'Ready, Set, GO' Seminar
Jan
28
10:00 AM10:00

SQ 'Ready, Set, GO' Seminar

Kostprijs: €10 (Lunch en materialen inbegrepen)

Topics: Refugee Sports, Community Festivals, Community Cup/Games, Youth Leadership Development

Sinds 2000 heeft SportQuest een belangrijke rol gehad in het verspreiden van het Evangelie in België. Met een specifieke strategie helpen we lokale kerken om de jongeren in hun gemeenschap te bereiken en hen op een creatieve manier over God te vertellen.

SportQuest is een geweldige manier om vele jonge mensen te bereiken, maar er zijn nog andere strategieën om jullie gemeenschap te bereiken en daar wil SportQuest nu bij helpen.

SportQuest is al enkele jaren betrokken in het ECSU (Europese Christelijke Sport Unie). Het ECSU, net als SportQuest, wil mensen bereiken met het Evangelie door sport, maar hebben een veel groter draagvlak doordat er meer mensen, landen en vooral meer strategieën betrokken zijn. Hun hoofddoel is vooral om mensen voor te bereiden door middel van hun READY, SET, GO training.

Op 28 Januari 2017, wil het SportQuest team jullie meenemen doorheen vier strategieën die relevant zijn voor het hedendaagse België en die haalbaar zijn voor iedereen.

De training zal doorgaan in de Internationale Baptist Kerk in Wezembeek Oppem en zal duren van 10u tot 16u (Lunch en materialen inbegrepen).

De kostprijs zal €10 zijn die u kunt storen naar het volgende rekeningnummer BE1001473508004 of op de dag van het evenement mee te brengen in cash.

*verplicht
*verplicht
View Event →
SQ Oekraine/Zuid Afrika dinner
Feb
19
to Feb 20

SQ Oekraine/Zuid Afrika dinner

Graag nodigen wij jullie uit voor ons sponsordinner op 19 Februari in De burg. We zullen starten rond 19u met het serveren van overheerlijke spaghetti's.

Waarom doen wij dit? Wel ook dit jaar gaan we met SportQuest weer buiten de landgrenzen. Zoals vorig jaar gaan we met een team van Belgen naar Zuid Afrika om daar een voetbalkamp te geven en te helpen met de jeugdweek van de plaatselijke kerk in Hoopstad. Maar dit jaar gaan we ook naar Oekraïne om ook daar een voetbalkamp te houden met samenwerking van ons SportQuest Team in Oekraïne.

Net zoals ons zomerproject hangt hiervoor de atleten een kostenprijs aan vast, om hun een duwtje in de rug te geven zouden wij het heerlijk vinden als we jullie zouden kunnen verwelkomen op ons sponsordinner. Alle inkomsten gaan rechtstreeks naar onze atleten en zo help jij hun het gevraagde geld bijeen te zamelen.

Tickets voor dit dinner zijn €15 voor een volwassene en 7.5 voor een kind tot 12 jaar. Het zal doorgaan in De Burg kerk in Gent, Burgstraat 13. En we starten rond 19u en voorzien het einde tegen 21u. Je kan aan de deur betalen of een ticket kopen van 1 van onze atleten. Inschrijven voor 16 februari.

Tot dan!

View Event →
SQ Connect
Jan
23
10:00 AM10:00

SQ Connect

SportQuest is a family of servant athletes who makes disciples among the nations through sport and play. The purpose of Connect is to bring believers in Belgium together to worship, pray, and be inspired to reach our communities with the love of Jesus. We will also discuss how SportQuest can help you reach your community. If you've already been involved with SportQuest a long time or recently heard about and want to learn more, Connect is for you.

We will have a church leadership team from City View Christian Fellowship in Lubbock, Texas (the sending church of Rance and Stacy Bland), and they will lead us in worship, speak from God's Word, and help serve a delicious meal. You will also have the opportunity to learn more about YouthAlpha through an informative workshop. Lastly, Fred and Janet Young will share with us their wisdom and experience in Disciple-Making Movements. Fred is the Founder of FormaSport, and he and his wife have lived in the Brussels area for the last 20 years.

Please let us know if you're coming so we can adequately prepare for lunch. You can tell us through the inschrijven form or contact Kenneth De Heyn at kenneth@sportquest.be.

*verplicht
*verplicht
View Event →
Mission- Net
Dec
28
to Jan 2

Mission- Net

Ga je naar Mission-Net? SportQuest België zal zeker er zijn!

The 4th Mission-Net Congress in Europe where more than 2500 young people from almost 50 different countries are expected over the New Year 2015/2016 (28.12.2015-02.01.2016).

The venue, once again, will be in Offenburg, southwestern Germany

Powerful and challenging main sessions, heartfelt worship, a huge missions exhibition, time to reflect the themes in small groups, interesting workshops, local outreaches,… are just a few of the things you can expect at this “utterly amazing” European Missions Congress!

Come by the SportQuest booth and say hello!

View Event →