Back to All Events

SQ Oekraine/Zuid Afrika dinner


Graag nodigen wij jullie uit voor ons sponsordinner op 19 Februari in De burg. We zullen starten rond 19u met het serveren van overheerlijke spaghetti's.

Waarom doen wij dit? Wel ook dit jaar gaan we met SportQuest weer buiten de landgrenzen. Zoals vorig jaar gaan we met een team van Belgen naar Zuid Afrika om daar een voetbalkamp te geven en te helpen met de jeugdweek van de plaatselijke kerk in Hoopstad. Maar dit jaar gaan we ook naar Oekraïne om ook daar een voetbalkamp te houden met samenwerking van ons SportQuest Team in Oekraïne.

Net zoals ons zomerproject hangt hiervoor de atleten een kostenprijs aan vast, om hun een duwtje in de rug te geven zouden wij het heerlijk vinden als we jullie zouden kunnen verwelkomen op ons sponsordinner. Alle inkomsten gaan rechtstreeks naar onze atleten en zo help jij hun het gevraagde geld bijeen te zamelen.

Tickets voor dit dinner zijn €15 voor een volwassene en 7.5 voor een kind tot 12 jaar. Het zal doorgaan in De Burg kerk in Gent, Burgstraat 13. En we starten rond 19u en voorzien het einde tegen 21u. Je kan aan de deur betalen of een ticket kopen van 1 van onze atleten. Inschrijven voor 16 februari.

Tot dan!

Earlier Event: January 23
SQ Connect
Later Event: January 28
SQ 'Ready, Set, GO' Seminar