Back to All Events

SQ 'Ready, Set, GO' Seminar

  • International Baptist Church 76 Lange Eikstraat Wezembeek-Oppem, Vlaanderen, 1970 Belgium (map)

Kostprijs: €10 (Lunch en materialen inbegrepen)

Topics: Refugee Sports, Community Festivals, Community Cup/Games, Youth Leadership Development

Sinds 2000 heeft SportQuest een belangrijke rol gehad in het verspreiden van het Evangelie in België. Met een specifieke strategie helpen we lokale kerken om de jongeren in hun gemeenschap te bereiken en hen op een creatieve manier over God te vertellen.

SportQuest is een geweldige manier om vele jonge mensen te bereiken, maar er zijn nog andere strategieën om jullie gemeenschap te bereiken en daar wil SportQuest nu bij helpen.

SportQuest is al enkele jaren betrokken in het ECSU (Europese Christelijke Sport Unie). Het ECSU, net als SportQuest, wil mensen bereiken met het Evangelie door sport, maar hebben een veel groter draagvlak doordat er meer mensen, landen en vooral meer strategieën betrokken zijn. Hun hoofddoel is vooral om mensen voor te bereiden door middel van hun READY, SET, GO training.

Op 28 Januari 2017, wil het SportQuest team jullie meenemen doorheen vier strategieën die relevant zijn voor het hedendaagse België en die haalbaar zijn voor iedereen.

De training zal doorgaan in de Internationale Baptist Kerk in Wezembeek Oppem en zal duren van 10u tot 16u (Lunch en materialen inbegrepen).

De kostprijs zal €10 zijn die u kunt storen naar het volgende rekeningnummer BE1001473508004 of op de dag van het evenement mee te brengen in cash.

*verplicht
*verplicht
Earlier Event: February 19
SQ Oekraine/Zuid Afrika dinner
Later Event: February 25
SportQuest Quiz Fundraiser