Back to All Events

SportQuest Training Workshops

  • EJV 97 Sint-Jansbergsesteenweg Leuven, Vlaanderen, 3001 Belgium (map)

Eén van onze voornaamste doelen als organisatie is het begeleiden van discipel makers en hen te bemoedigen in hun taak. Wij begrijpen dat dit een moeilijke taak is om te verwezenlijken door verschillende redenen: niet de juiste middelen, te weinig begrip, te weinig steun, minderwaardigheidsgevoelens, enzovoort.

Tijdens onze SportQuest Training Workshops willen wij onze kennis en middelen met jullie delen die wij hebben geleerd. Deze tijd zal gevuld zijn met leuke activiteiten, seminars, gast sprekers, en gemeenschap. Mis de kans niet om te leren, vriendschappen op te bouwen, en jullie talenten te gebruiken in Zijn Koninkrijk. Schrijf je vandaag nog in!

Earlier Event: December 3
Herentals Reünie
Later Event: February 17
SportQuest Winter Classic