Wie Zijn Wij?

 
Kurt.jpg
15219450_10155294784215656_9182041680851755494_n.jpg
35925189160_0eb67db38d_o.jpg
Leslie.jpg

Kurt Maeyens

Als er één naam is in Christelijk België die iedereen kent, dan is het Kurt Maeyens wel. Kurt is getrouwd met Fokkeline en is de vader van vier geweldige kinderen (Liesbeth, Samuel, Nathan, en Unieke). Het verhaal van SportQuest begint bij Kurt in het jaar 2000. Tijdens een reis naar Nederland ontmoette hij Kent Susud (president van SportQuest) en het was hun  gemeenschappelijke verlangen om SportQuest naar België te brengen. Hun vriendschap en roeping is nog steeds de basis waar het huidige SportQuest team op bouwt. Hij was erg belangrijk in het leggen van het fundament voor SportQuest in België en vooral in het oprichten van een SportQuest België team, die doorheen het jaar de jongeren en kerken ging begeleiden. 

Kurt is één van de weinige Belgische zendelingen die ook in België werkt. Hij staat momenteel aan het hoofd van het BEZ (Belgische Evangelische Zending), een team van zendelingen gefocust op het opbouwen van de kerk in België en de wereld. 

Kurt is ook erg betrokken in zijn kerk, en is erg betrokken in het jeugdwerk. Kurt is een echte spirituele vader voor vele mensen in België, en heeft vele geweldige talenten zoals voetbal, hardlopen, en zelfs dansen en rappen. 

Kevin Verstraeten

Kevin is al sinds 2003 betrokken bij SportQuest. Nadat hij door een SportQuest kamp tot geloof is gekomen is zijn leven volledig veranderd. Sinds 2003, is Kevin elk jaar betrokken geweest en is hij sinds 2010 Voltijds Team lid geworden. Van 2010 tot 2016 heeft Kevin in Amerika gewoond en was hij er deel van het SportQuest Indianapolis kantoor waar hij voornamelijk verantwoordelijk was voor het rekruteren van atleten en het organiseren van verschillende projecten. 

In 2016 is hij dan verhuisd naar België om te dienen in het SportQuest België team. Dit project jaar (2017-2018) zal zijn eerste jaar zijn als Algemene Coördinator van het SportQuest België team. 

Kevin houdt van alle sporten maar vooral van basketball, waar hij actief is als speler, coach en scheidsrechter. Naast basketball houdt Kevin ook zeer veel van disc golf, muziek en katten. 

Kevin is sinds 2010 getrouwd met Jenni en hebben twee katten Po en Nina.

Meghan Bass

Meghan is een meisje uit een kleine stad uit Texas en werd in 2012 voor de eerste keer gerekruteerd door SportQuest. Hetgeen ze toen nog niet wist was dat haar eerste reis naar België het begin zou worden van een wonderlijk avontuur. Sinds die zomer heeft ze elk jaar deel uitgemaakt van het team zowel als leider en als stagiaire. Nadat ze afstudeerde aan de universiteit van West Texas A & M, met een diploma in Education Social Sciences, kon ze eindelijk naar België verhuizen en officieel lid worden van het SportQuest team.

SportQuest heeft Meghan de mogelijkheid gegeven om haar hart te volgen en haar passies voor God, jongerem, sport en cultuur na te streven.

Ze houdt van avontuur, basketball, lezen, en nieuwe mensen leren kennen. Meghan haar grote doel is om mensen te helpen om God te leren kennen, bijgestaan door haar trouwe metgezel Captain de hond. 

Leslie Geist

Leslie begon haar avontuur met SportQuest in 2013. Ze was lid van het SportQuest team dat naar San Diego reisde. Tijdens die ervaring kwam ze tot het besef dat alles dat we in onze levens doen voor de glorie van God kan zijn, zelfs onze sport en hobbies. De volgende zomer keerde ze terug naar San Diego, en het was tijdens dit project dat België op haar hart kwam. In de zomer van 2015 besloot ze om naar België te komen en er stage te lopen voor het SportQuest België team. Het was tijdens deze tijd dat ze echt besefte hoeveel ze hield van wat SportQuest deed in dit kleine land, en hoe hun werk meebouwt aan het Koninkrijk van God. In November 2017 was het dan zo ver, Leslie verhuisde naar België en werd officieel deel van het SportQuest België team. 

Leslie studeerde International Business aan de Universiteit van Kansas State, en behaalde in Mei 2017 diploma's in Boekhouding en Spaans. Naast haar obsessie voor schapen, zal je haar ook vaak tegenkomen in paarse kledij ter ere van haar geliefde K-State Wildcats. In haar vrije tijd houdt ze ook van bakken; momenteel is ze bezig met het vinden van het recept voor de perfecte chocolate chip cookie en appeltaart.