PAASvakantie

 
 
 

SportQuest werkt het hele jaar door samen met bepaalde kerken en organisaties om hun gemeenten te bereiken. Na de zomerproject gaan wij verder met de jongeren in de gemeente via onze opvolging programma. Tijdens de schoolvakanties komen wij opnieuw samen met de jongeren om sport en spel te genieten en ook dieper te gaan met de evangelie. Tijdens de paasvakantie wordt deze samenwerking uitgebreid aan de ganse week. In elke stad organiseren wij activiteiten rond verschillende sporten zoals voetbal, basketbal, volleybal, en dans. Door sport kunnen wij relaties bouwen, plezier hebben, liefde demonstreren, en over Jezus vertellen. Wij zijn op zoek naar jongeren 16 - 26 jaar die willen deelnemen. Doe mee en maak het verschil!

 
 
 

 

Heb je een hart om God te delen met jeugd? Ben je klaar voor een avontuur buiten België? Wil je kennismaken met een andere cultuur?

Dan is deze missietrip naar Zuid-Afrika perfect voor jou. We zullen in een kleine gemeente werken genaamd Hoopstad. En van daaruit dagelijks 5 dagen lang een sportkamp opzetten in de township ernaast genaamd Tikwana. In Tikwana wordt armoede,hopeloosheid en apartheid een dagelijkse ontmoeting. Via ons kamp willen we de jeugd vreugde en hoop geven, hun belangrijke Bijbelse waarden meegeven en vooral heel veel plezier maken. We zullen voetbal, dans en Belgische/Afrikaanse spellen met hun spelen, en proberen God's liefde en vreugde zoveel mogelijk in dit deze gemeenschap te brengen. Durf jij meehelpen aan verandering te brengen in Zuid-Afrika, contacteer ons dan voor meer info. 

Data: 30 maart - 11 abril     Kost: €150 + kosten van vliegticket

 
SportQuest België © onderdeel van Evangelisch Jeugdverbond