getuigenissen

VAN ATLETEN EN CAMPERS

Anne

Lukas

Darcy

atleten

"God heeft een grote impact in mijn leven gehad deze voorbije SportQuest weken. Het team was geweldig! Ik hield van de structuur die we hadden, het was duidelijk, gebalanceerd en interactief. Ik heb enorm veel fun gehad en zag het effect ervan."

"SportQuest was een TOP ervaring! Zowel de andere leiders als de jeugd op de kampen. Dit is echt een positieve manier om het Evangelie te delen. SportQuest begrijpt dat Evangelisatie door sport werkt!"

"Door SportQuest heb ik mensen leren kennen die mij kunnen helpen in mijn leven met God. Ik heb geleerd om mijn geloof naar buiten te brengen. SportQuest test en helpt mij om te groeien waardoor ik nu zelf keuzes kan maken om Jezus te delen. Door ons vertrouwen in God te stellen zien we hoe Hij de levens van de jongeren verandert."

Campers

"SportQuest heeft me op veel verschillende manieren beïnvloed. Zowel spiritueel, mentaal en ook in de manier waarop ik bals speel. Sq heeft me geleerd om de kleine dingen in het leven te waarderen en hoe mijn keuzes anderen kunnen beïnvloeden. Ze lieten me ook de weg naar de Heer zien en hoe ik hem de beste manier kan dienen. Ik zal doorgaan naar SQ en om Gods schepping te dienen en te bewonderen."

Elias

"Vier jaar geleden ben ik gestart met SportQuest. Sindsdien zie ik het leven anders door alles wat we bespreken in die week. Ik heb ook veel bijgeleerd in al die jaren die ik ben gekomen. Van vriendschap, sport en Bijbel. Ik denk ook anders sinds SQ. Veel positiever. SportQuest heeft mij een positiever mens gemaakt. Ik heb in die vier jaar ook een ton nieuwe vrienden gemaakt waar ik echt trots op ben. Tijdens die week van SQ voel ik mij echt gewoon thuis!"

nour

wil je

je eigen

SQ ervaring

delen?

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

SportQuest België

Sint-Jansbergsesteenweg 97 

3001 Leuven

 

Tel.+32 483157191

kevin.verstraeten@sportquest.org

BE10 0014 7350 8004

SQLogoWhite.png
Vlaanderen verbeelding werkt_vol.jpg
EJV.png

©2023 by SKTR. Proudly created with Wix.com